5/30/2014

3rd week: What my own Lolita lifestyle is like

Hello! Today I have another post from the 52 week challenge for you <3 This time it's unfortunately not really long :(

Well, it's hard to describe my lolita lifestyle (if I have any).
I don't do any of those typical lolita lifestyle hobbies - I only used to play violin a few years ago.
My most beloved hobby is Kendo, which is japanese fighting sport. Well, at least it's from Japan xD
When I think about it, I don't have much free time for other hobbies, because usualy I have to study or be in school or work, so when I get home I'm glad that I can just relax. And on the weekends I either go to some lolita meetup or kendo competition.
The most lolita lifestyle thing is my bedroom. I have walls painted in lavender and as I have many lolita accessories around the whole room, aside with other cute things like postcards and flowers, it looks nice.
But one day I would be glad if my room could look like this one!



4 comments:

  1. Such a beautiful room! So cute~ <3

    ReplyDelete
  2. Zajímavý pokoj. Zajímalo by mě, kdy se stal takovým? Měl k tomu nakročeno už před lolitou? Je už ve finální fázi nebo pořád upravuješ? Co na to říkají doma atd.
    (Pardon, že se ptám, ale chtěla bych vědět něco.....osobitějšího :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fotka je jenom ukazka jak by to MELO vypadat, muj pokoj je k tomu zatim tak na pul cesty (nejvic krachuje na nedostatku cute vecicek, ktere bych mohla rozhodit po pokoji, a naproste precpanosti knihama xD). Stale jsem ve fazi upravovani, a vzhledem k tomu, ze v zari budu nastupovat na VS a nejspis svuj pokojik na dlouhou dobu opustim (pokud nepocitam kratke navraty o vikendech a prazdninach), tak se nejspis finalni faze nikdy nedocka. Ale doufam, ze budu mit moznost si k obrazu svemu upravit pokoj ve kterem budu bydlet na VS, pokud mi vse vyjde tak, jak planuju!
      Doma - no mamce se to libi, uz si zvykla. A je rada, kdyz si tam v ramci lolitkovani casteji uklizim, protoze jsem hrozny bordelar :D

      Delete
    2. Mít takový pokoj i na vysoké?? No fííííííha :D to by bylo husté!
      S tou přecpaností knihama Tě naprosto chápu :D Já nikdy nebudu mít obdobný pokoj, protože knihy jsou v balancujících sloupcích everywhere :D.

      Delete